pixi* labs

Podjetje pixi* labs d.o.o. je hitro rastoče agilno IT podjetje, ki se ukvarja z razvojem programske opreme za e-logistiko. Skupaj z nemškim podjetjem pixi* Software GmbH so razvili sistem pixi*, ki skrbi za optimizacijo vseh logističnih procesov povezanih z učinkovito prodajo prek spleta. Zaupa jim več kot 250 strank iz Nemčije, Avstrije, Švice, Nizozemske, Belgije, Danske in Francije.

Sistem je v prvi vrsti namenjen podjetjem, ki svoje izdelke prodajajo preko kataloga, spletne trgovine ter ostalih spletnih prodajnih kanalov (eBay, Amazon, Neckermann…).Najpomembnejši del sistema pixi* je optimizirano, hitro in učinkovito pošiljanje naročenih izdelkov strankam. Sistem omogoča, da se v vsakem trenutku preveri status naročila in se po potrebi spremeni. Poleg tega pixi* pomaga voditi zalogo s čim nižjimi stroški ter skrbi za pravočasno naročanje pri dobaviteljih. pixi* omogoča tudi avtomatsko obdelavo plačil ter ponuja vsa potrebna poročila za učinkovito vodenje podjetja.

Prizadevajo si, da so vsi zaposleni v podjetju osredotočeni na zagotavljanje zadovoljstva njihovih strank, kar upoštevajo pri izvajanju vseh delovnih procesov. Verjamejo v timsko delo in da lahko tako dosežejo več kot posamezniki. Še posebej cenijo transparentnost, odkritost in konstruktivnost. Svoje delo opravljajo s strastjo in si prizadevajo, da so pri svojem delu vsak dan boljši. Spodbujajo inovativnost in iščejo nove rešitve, ki povečujejo njihovo uspešnost in uspešnost njihovih strank. Verjamejo v agilne pristope in se neprestano trudijo povečati agilnost na vseh področjih njihovega delovanja.

Spletni strani podjetja:
www.geniusnet.si

www.pixi.eu

Podjetje pixi* labs d.o.o. je del nemškega podjetja pixi* Software GmbH. So tudi prejemniki nagrad:

-       Shop Usability Award 2012

-       Deloitte Technology Fast 50 Award 2012

Njihov cilj je, da postanejo najboljši ponudnik na področju sistemov za e-logistiko v EU.