Euro Plus

Euro Plus je vodilno razvojno podjetje na področju programske opreme za profesionalno oblikovanje in tiskanje etiket v Sloveniji in v svetu.
Vodilna blagovna znamka podjetja Euro Plus je družina profesionalne programske opreme pod krovnim imenom NiceLabel, ki nudi celovito rešitev oblikovanja in tiskanja etiket, črtnih kod in etiket za radiofrekvenčno prepoznavanje (RFID) ter NiceDrivers gonilnike za industrijske tiskalnike.

Podjetje je preko razvejane mreže zastopnikov prisotno po celem svetu, še posebej pa se odlikuje pri sodelovanju z vsemi pomembnejšimi proizvajalci industrijskih tiskalnikov. Obvladuje desetino trga v svetovnem merilu ter zaseda tretje mesto v ozko specializirani niši opreme za avtomatsko identifikacijo.

Pridobljene številne nagrade za poslovno odličnost uvrščajo Euro Plus med najhitreje rastoča podjetja v Sloveniji. V izborih odličnosti različnih verzij profesionalne programske opreme za področje oblikovanja in tiskanja etiket v mednarodnem merilu, se je programska oprema NiceLabel v letih 2007-2011 izkazala z dovršenimi zmožnostmi integracije v vse vrste poslovnih, proizvodnih in logističnih okolij ter s polno podporo raznolikim standardom označevanja in bila izbrana za najboljšo programsko opremo v svoji kategoriji.

Spletne strani podjetja:
www.nicelabel.com
www.nicelabel.si