Poslovni del

Komplementarno ponudbo specializiranih trgovin v pritličju in 1. nadstropju Poslovnega centra Cubis, dopolnjujejo tudi storitvena podjetja z rešitvami s področja arhitekture, oblikovanja, urbanizma, inštalacij in energijske učinkovitosti stavb ter marketinga in informacijske podpore za pravne in fizične osebe.

V 1. nadstropju se nahajata dve informacijski podjetji, ki vsakodnevno delujeta tudi na tujih trgih. Prvo je preko razvejane mreže zastopnikov prisotno po celem svetu, še posebej pa se odlikuje pri sodelovanju z vsemi pomembnejšimi proizvajalci industrijskih tiskalnikov. Drugo podjetje razvija sistem za logistiko podjetij, ki svoje izdelke prodajajo preko spleta ter ga skupaj s partnerji trži po državah zahodne Evrope, predvsem v Nemčiji. 

V 2. nadstropju smo združili tudi podjetja, ki zagotavljajo kakovostne storitve - tako zasebnikom pri individualni gradnji kot tudi podjetjem in organizacijam pri zasnovi kompleksnih projektov in izgradnji poslovnih stavb. Predvsem podjetja lahko najdejo celovito pomoč pri izvajanju gradbenih investicij - vse od nakupa zemljišča, priprave tehnične ter stvarnopravne dokumentacije, terminskega in finančnega nadzora do pridobivanja upravnih dovoljenj za gradnjo in uporabo ter primopredaje objekta.

Za večjo prepoznavnost podjetij, njihovih proizvodov in storitev, lahko poskrbi hišna agencija za kreativni digitalni marketing, obenem pa so v centru zagotovljene tudi storitve informacijske podpore v najširšem smislu, ki jih vsako podjetje potrebuje za brezhibno delovanje.

Podjetja, ki iščete inovativno in funkcionalno poslovno okolje, lahko v centru najamete pisarniške prostore ter izkoristite sinergijo delovanja v krogu, kjer medsebojno sodelovanje prinaša vidne rezultate.