DanKüchen

V Cubis-u vam podjetje DK Skupina d.o.o. nudi veliko izbiro kuhinj DanKüchen, kopalnic, kopalniškega pohištva nemške znamke PURIS ter keramičnih ploščic vseh vrst.

Naredite svojo kuhinjo prijetno, uporabno, praktično in funkcionalno. Prepustite svojo izbiro izkušnjam in znanjem vrhunskih strokovnih svetovalcev, ki že več kot 10 let zadovoljujejo najzahtevnejše slovenske kupce, tako s pripravo kuhinjskih načrtov kot izpolnjevanjem individualnih želja kupcev.

V prodajnem programu ponujajo vrhunske kuhinje avstrijskega proizvajalca kuhinj DanKüchen, ki ga je slovenski trg prepoznal po njegovi kakovosti, sodobnemu dizajnu in praktičnih rešitvah, s katerimi boste zapolnili vsak prostor vaše kuhinje.

Zraven tega je podjetje DK Skupina d.o.o., specializirano tudi na področju svetovanja in prodaje kopalnic ter keramike, tako za zunanje kot notranje prostore. Bogat program kopalniške opreme zraven keramičnih ploščic zajema tudi tuš kabine, sanitarne izdelke, wc školjke in vse kar potrebuje sodobno opremljena kopalnica.

Da bo vaša kopalnica popolna, lahko v podjetju DK skupina pridobite tudi vse informacije v zvezi s prodajnim programom kopalniškega pohištva PURIS, kjer svojim strankam nudijo tudi izris in svetovanje, kot tudi montažo pohištva.

Kontakti:

Kuhinjsko pohištvo in svetovanje

Telefon: 059 965 465

Mobitel: 031 673 407

e-mail: jogpAebolvdifo.lsbok/tj

Spletna stran: www.dankuchen-kranj.si

 

Kopalnice in keramika

Telefon: 059 965 465

Mobitel: 031 673 407

e-mail: jogpAopwblpqbmojdb/dpn

Spletna stran: www.novakopalnica.com

 

Delovni čas:

Pon-Pet: 9.00 – 19.00

Sobota: 8.00 – 13.00

Nedelja in prazniki: Zaprto