Ponudbeni del

V ponudbenem delu Poslovnega centra Cubis, obiskovalci lahko izbirajo med ponudbo talnih in stenskih oblog, svetilstavbnega pohištva ter sistemi za filtracijo, ionizacijo in aromaterapijo. Obiskovalcem Poslovnega centra Cubis je na voljo tudi frizerski salon in lepotni salon.

V pritličju se nahajajo podjetja Kemoplast ter Lip Bled, bančna poslovalnica Unicredit Bank in Restavracija Cubis, v 1. nadstropju pa si lahko ogledate ponudbo podjetja DS Svetila in obiščete priznanega frizerskega mojstra v frizerskem salonu Guchek ter make-up artistko v lepotnem studiu Muamaja.

Podjetje Kemoplast je specializirano za področje talnih oblog in zastopa svetovno znane proizvajalce, ki obiskovalcem pomagajo uresničiti njihov osebni stil.

Lip Bled je podjetje z več kot šestdesetletno tradicijo na področju lesne industrije, njihov proizvodni program pa obsega notranja in vhodna vrata, pohištvo iz masivnega lesa ter opažne plošče za gradbeništvo.

Salon DS Svetila nudi najboljšo izbiro svetil za dom, poslovni prostor, gostinski lokal, trgovino, hotel, park in še več - pred vsakim nakupom vam strokovno svetujejo pri osvetlitvi vašega prostora.

V frizerskem salonu Guchek vam bo na pomoč priskočil izkušen slovenski stilist in poskrbel, da boste že po prvem obisku salona izgledali točno tako, kot si želite. 

V šenčurski poslovalnici Unicredit Bank se za nasvet lahko obrnete na prijazne bančne svetovalce, ki se z veseljem posvetijo tako fizičnim osebam kot tudi predstavnikom malih in srednje velikih podjetij.

Podjetje Sping svojim strankam nudi kvalitetno stavbno pohištvo, senčila in okenske police.

DK skupina vam v svojem salonu nudi veliko izbiro kuhinj, kopalnic, kopalniškega pohištva ter keramičnih ploščic.

Obiščite Restavracijo Cubis, se prepustite svetu okusov, uživajte v prijetnem in sodobnem ambientu in se zabavajte v dobri družbi.