Lokacija

Poslovni center Cubis je umeščen v poslovno cono Šenčur, med gorenjsko avtocesto in regionalno prometnico Brnik - Kranj. Objekt je 15 km oddaljen od Ljubljane in 2 km od Kranja ter se nahaja v neposredni bližini Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana.

Dostop iz Ljubljane

Avtocesto Ljubljana–Jesenice zapustite pri izvozu Kranj-vzhod in v krožišču zavijte desno proti Šenčurju oziroma Brniku. Po 350 m boste na svoji desni zagledali Poslovni center Cubis, kjer so vam na voljo brezplačna parkirna mesta.

Dostop iz Kranja in Gorenjske

Avtocesto Jesenice–Ljubljana zapustite na izvozu Kranj-vzhod in zavijete desno proti Šenčurju oziroma Brniku. Ko prispete do krožišča nadaljujte vožnjo proti Brniku, po 350 m boste na vaši desni zagledali sodobno opremljen objekt Cubis, kjer so vam na voljo brezplačna parkirna mesta.

Če prihajate po glavni cesti iz Kranja, se peljite mimo Mercator centra na vaši levi ter na krožišču nadaljujte vožnjo proti Brniku. Pri naslednjem krožišču proti Brniku boste po 350 m na vaši desni zagledali Poslovni center Cubis, kjer so vam na voljo brezplačna parkirna mesta.

Lokacija Cubis


View Poslovno-trgovski center Cubis in a larger map