Si.mobilov center za poslovne uporabnike

Si.mobil se je kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji javnosti predstavil marca 1999. Od takrat uporabnikom zagotavlja dostop do najsodobnejših tehnologij in jim vseskozi ponuja kakovostne storitve, ki prinašajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Letos se je Si.mobilu pridružil že 700.000. uporabnik.

Posebno pozornost Si.mobil namenja tudi podjetjem in podjetnikom, zato je leta 2015 v Šenčurju odprl tudi prvi center za poslovne uporabnike na Gorenjskem, kjer Si.mobilovi svetovalci podjetnikom pomagajo do lažjega poslovanja in hitrejšega uspeha ter jim svetujejo pri izboru poslovnih rešitev in optimizaciji poslovanja.

Si.mobilov center za poslovne uporabnike deluje tudi kot kompetenčni center komunikacijskih rešitev, saj se v njem poleg prodajnih in svetovalskih aktivnosti odvijajo še različna izobraževanja, namenjena podjetnikom. V poslovnem centru lahko podjetniki brezplačno najamejo tudi prostor za sestanke, predavanja in druga srečanja.

Več o Si.mobilovih rešitvah, namenjenih podjetjem in podjetnikom, najdete na https://www.simobil.si/poslovni. Prodajno mesto v centru Cubis pa je za vas odprto od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro.